Hem |
Laddar Evenemang

Kommande Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

augusti 2019

Öppen trädgård

11 augusti @ 11:00 - 18:00
Jomsborgsvägen 7, Jomsborgsvägen 7
Bromma,
+ Google Map

Trädgården på Jomsborgsvägen 7 har öppet för intresserade besökare. Det kommer finnas ett café där behållningen går till välgörenhet.

Mer information »

Trädgårdsmarknad

25 augusti @ 11:00 - 16:00
Åkeshovs slott, Åkeshovs gårdsväg 11
Bromma, 168 38
+ Google Map

Västerorts Trädgårdssällskap arrangera trädgårdsmarknad vid Åkeshofs slott. På borggården är det loppis med trädgårdsprylar, lokalt odlad frukt, grönsaker, snittblommor och honung, en boklåda med trädgårdsböcker, lotteri och tipspromenad för stora och små. Man kan också gå med på en historisk vandring. Var med och tävla! Odla fram tyngsta squashen, tyngsta pumpan eller längsta gurkan, uppmanar arrangörerna. Prisvärd vegetarisk lunch serveras på slottet. Korv med bröd och kaffe och kaka finns att köpa på borggården. Ta med släkt och vänner! Välkomna!

Mer information »

Nostalgiträff

26 augusti @ 13:00 - 15:00
Ängby IP, Vultejusvägen 14
Bromma, 16153 Sverige
+ Google Map

För tredje året ska Ängbys 70-plussare anordna en nostalgiträff vid Ängby IP (vid sidan av kanslihuset). De två tidigare sensommarträffarna i augusti har varit mycket välbesökta och uppskattade. Träffen är tänkt för alla med någon anknytning till Norra Ängby, för er som har gått i skola, arbetat, bott eller bor här. Träffarna är ett fint tillfälle att möta sina gamla skol-, idrotts-, lekkamrater och grannar. – Ta med en egen kaffekorg och något att sitta på, uppmanar Björn Jenelius. Vi… Fortsätt läsa Nostalgiträff

Mer information »
+ Exportera evenemang