FÖRENINGEN

Vinnarbild 2016Med start 18.30

Se detaljer i kalendern.

ÄngbyStaFesten – trerättersmiddag under gemytliga former i Norra Ängby

Äta lördagmiddag hemma eller hos grannarna? Varför välja når du kan få båda två samma kväll, den 14 april? Då är det dags för ÄngbyStaFesten igen.

Gör slag i saken och skicka in din anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.,  helst redan idag, dock senast 17 mars. Ange ditt och din kompanjons namn, bostadsadressen och om ni har allergier e d som kocken måste ta hänsyn till. Kom också ihåg att reservera kvällen den 14 april in din kalender.

Så här går det till:

2018 års kalender ut - fototävlingen avgjord

Vinnarbild 2016Under årets julmarknad på Ängby Torg delades priserna ut till årets vinnar av fototävlingen. Vinnarbilden från Lilla Ängbyloppet togs av Jesper Björnestam och pryder nu omslaget till Kalender 2018.

Förutom Jesper fick följande personer med bilder i 2018 års kalender:

Göran Digne, Urban Brådhe, Mats Mårdén, Pia Georgzen, Bengt Randers ch Fredrika Lundqvist. Grattis alla vinnare.

Årsmötesinformation och historik

Här ligger de senaste årens årsmötesinformation.

Klicka på bara!

2016 års vinnare i fototävlingen är utsedd

Medlemstjänster - nu kör vi igång !

Nu är medlemsregistret upptankat så nu kan vi köra igång med medlemstjänsterna.

Inloggningsinstruktion finns här.

Det kommer säkert att bli en hel del frågor men vi ber om tålamod.

Introduktion till Norra Ängby Trädgårdsstadsförening

En introduktion för dig som är ny i området eller inte kommit i kontakt med föreningen.