Gå till innehåll

Beställ en ny-gammal nummerskylt till dit hus.

Vill du skaffa en ny husnummerskylt till ditt hus med tidsenligt utseende?

Ny emaljskylt i gammalt snitt (Foto: Sven Rygart)

Med hjälp av foton från gamla rostiga husnummerskyltar har Trädgårdsstadsföreningen låtit ta fram ett typsnitt som är mycket likt det som våra husnummerskyltar från 40-talet hade. Vi har också träffat en överenskommelse om tillverkning med Falu Emaljskyltar AB, www.faluemaljskyltar.se, som hantverksmässigt tillverkar gedigna emaljerade skyltar. Vill du se hur en nytillverkad Norra Ängby-skylt i gammalt snitt ser ut i verkligheten, rekommenderas en promenad till Hildebrandsvägen 13, där en nytillverkad husnummerskylt finns uppsatt på fasaden.

Trädgårdsstadsföreningens överenskommelse med Falu Emaljskyltar AB, www.faluemaljskyltar.se , innebär att medlemmar i Norra Ängby trädgårdsstadsförening kan beställa sin emaljerade husnummerskylt till rabatterat pris direkt hos tillverkaren. Skylten skickas med DHL Service Point tillsammans med en faktura.

Konstruktionen görs om för att minimera sprickor i emaljen vid hörnen. Hörnen var tidigare bara bockade och hopslagna. Nu blir de svetsade och slipade. Tyvärr dock till ett högre pris.

Det rabatterade priset är 775 kr för den kvadratiska skylten (15cmx15cm, med en eller två siffror) och 830 kr för den rektangulära (15cmx20cm, med tre siffror). Därtill kommer frakt på ca 75 kr. För övriga beställare är priset 845 kr för den kvadratiska skylten och 900 kr för den rektangulära.

Du beställer din nummerskylt genom att göra en e-post-beställning till adress info@faluemaljskyltar.se . Följande information behöver finnas med i beställningen:

Gammal och ny, lika som bär (Foto: Per Åström)

Jag är medlem (alt. jag är inte medlem) i Norra Ängby trädgårdsstadsförening och beställer en Norra Ängby husnummerskylt, med siffrorna ”xy”. 

Skylten och fakturan ska skickas till ”namn, adress, postadress. 

Om ni behöver komma i kontakt med mig, vänligen använd ”e-postadress” eller ”telefonnummer”. 

Du kommer att få en orderbekräftelse och leveransbesked som svar.

Frakt tillkommer med 75 kr.

Alla priser är inklusive moms.

Med reservation att fraktkostnaden kan komma att ändras om DHL ändrar sin prisbild.


__________________

Antal lästa gånger: 660